Dette er mer begrenset av juridiske ting enn hva vi teknisk sett får til. Litt lite relatert til artikkelen, men jeg har et spørsmål angående app og Android som kanskje passer best her. » enn «her har du innholdet vårt», så ser du hvor dumt svaret ditt var.

  • Dette er bevisst politikk fra Microsofts side, for å tvinge forbrukerne til å stadig oppgradere til siste versjon eller kjøpe «filtre» som kan lese gamle filer.
  • Vi bruker Google annonseteknologi for å vise deg annonser.
  • Kanskje du opplevde strømbrudd eller glemte å laste det redigerte dokumentet opp til itslearning.

Spesielt vs. bruk i krossplattform-verktøy og deres bruk av underliggende native players/libs, samt manglende mulighet til å linke inn native tredjepartsløsninger for akkurat HLS (spesielt på Android). Hvis det ikke er en slik manglende linke-mulighet, og det faktisk finnes gode native libs for Android, så er det jo rett og slett ikke ett teknisk problem engang.

Manuell Kopiering Av Data Fra Onedrive For Business Til Nye Onedrive For Business I Skyen

Du aktiverer enkelt PC-en din ved å trykke på din ulåste Galaxy-smarttelefon og skanne fingeravtrykket ditt. Du kan også enkelt aktivere din mobile trådløssone for lavasofttcpservice.dll mangler å holde PC-en din tilkoblet og sjekke og svare direkte på meldinger på telefonen din. Klikk på Legg til enhet og velg høyttaleren din fra listen.

Java Bruker Å Komme Med Tilgjengelig Oppgradering Nederst Til Høyre På Skjermen

Vi kan bruke flere slags teknologier for lagre informasjon i din nettleser. Eksempler på slike teknologier er informasjonskapsler , enhets- og annonseidentifikatorer, pikseltagger og nettleserlagring. Vi ønsker å vise deg annonser som er mest mulig relevante for deg, og måle hvor effektive annonsene er. Til dette bruker vi informasjon om deg, din brukeratferd og lokasjon og kobler dette med informasjon om hva andre med lignende bruksmønster som deg har lest.

Microsoft Teams

Ellers, om du ikke ser noen programmer på Mitt innhold kan det hende du bare må vente litt. Kanskje vi bør legge inn en spinner for å indikere at vi laster inn data. Gå til neste-knapp eller binge-mode har vi snakket om, og jeg håper vi kan få laget noe sånt ganske snart.